За продажба Хотел, Skopje, Skopje, Македония, Slave Delovski 18

За продажба - Cod. 38773

  • Типология: Хотел
  • Област: 950 m²
  • Номер на стая: 25
  • Етаж: 5

Тип на имота: 4-звезден хотел
Държава: Македония
Град: Скопие
Година на построяване: 2004
Година реновирана и модернизирана: 2011
Стаи: 25
Площ на парцела: 950 м2
Ресторант: Да
Конферентна зала: Да
Цветове: Тъмно червено и златно
Защитена търговска марка и лого: Да
Заетост на хотела: 40%

Описание на имота:
Хотелът е разположен в жилищната част на Скопие, в тих и спокоен квартал, на 1 км от центъра на града. Е малък 25 стаи, бутиков хотел, идеален за бизнес и семейни туристи.
Хотелът разполага с преден уличен паркинг за максимум 3 коли или един автобус, както и открит закрит паркинг за максимум 5 коли. Разполага с 4 етажа и сутерен: ресторант, мениджърски офис и тоалетни в сутерена; фоайе, фронт офис, тоалетна, 5 стаи и стая-придружител на 1-ви етаж, 6 стаи на 2-ри етаж, 7 стаи на 3-ти етаж и 7 стаи на 4-ти етаж. В задния двор на хотела има закрита заседателна зала, пригодена за ресторант с капацитет от 40 души. В ресторанта се сервира закуска на шведска маса само от 07:00 до 10:00 часа, а след закуска ресторантът е отворен само за гостите на хотела. Ресторантът е адаптиран и като конферентна зала с общ капацитет от 50 души.
Общият капацитет на стаята е 54 души: 4 единични стаи, 16 двойни стаи, 4 двойни стаи и 1 апартамент (двойно легло + две допълнителни легла). Има възможност за 6 допълнителни легла в двойни стаи или двойни стаи. Всяка стая е оборудвана с електронна ключова врата, SOS система в баните, пожароизвестителна система, огнеупорен килим, дървени мебели, алуминиеви шумоизолирани прозорци, минибар, LCD телевизор, климатик, централно отопление и телефон. Всяка стая разполага със самостоятелен санитарен възел с душ, сапун, шампоан, тоалетна хартия и сешоар. Единичните легла са с размери 100 х 200 см или 120 х 200 см, а двойните легла са 180 х 200 или 160 х 200 см (в зависимост от големината на стаята). Три стаи са с балкон.
Хотелът разполага с асансьор от фоайето на 4-ия етаж, стълби от ресторанта до 4-тия етаж и външни стълби към ресторанта, залата за срещи и предния офис. Хотелът е денонощно охраняван с видеонаблюдение.
Хотелът работи предимно с фирми, държавни институции, неправителствени организации, посолства, семейства, бизнес пътници, но също и с туристически агенции от цяла Европа.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB